Motorrijbewijspoint Roosendaal motorrijlessen

Reguliere Motorrijlessen

Bij motorrijschool Motorrijbewijspoint Roosendaal kun je naast een spoedopleiding motorrijlessen voor het motorrijbewijs A in Roosendaal ook kiezen voor een reguliere motorrijopleiding. Met de reguliere motorrijopleiding kun je losse motorrijlessen nemen en deze na afloop aan jouw vaste rijinstructeur betalen. Echter geven wij je het advies om de motorrijlessen in pakketvorm te nemen waarbij je bovendien kan profiteren van een aantrekkelijke korting en tevens ook gebruik kan gaan maken van de CBR examengarantie AVB en AVD van maar liefst 12 maanden.

De motorrijopleiding start bij motorrijschool Motorrijbewijspoint Roosendaal met een vrijblijvende rijtest van 100 minuten. De kosten van de rijtest bedragen € 85,00 Bij de rijtest maak je kennis met jouw vaste rijinstructeur. Hij zal al jouw vragen beantwoorden, bekijken hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de motorrijopleiding zullen gaan bedragen. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en word er maatwerk geleverd! De motorrijlessen krijg je op jonge, eventueel verlaagde en goed onderhouden lesmotoren voor de lichte en zware categorie motor voor de A1, de A2, code 80 en de A categorie.

Motorrijbewijspoint Roosendaal motorrijlessen

Hoge kwaliteit motorrijles

Motorrijbewijspoint Roosendaal streeft ernaar dat je direct de eerste keer slaagt voor jouw motorrijbewijs. Onze kwalitatieve KNMV instructeurs leren je via een effectief lesplan snel en deskundig wegwijs met alle motor- en kijktechnieken, kunnen je alles demonstreren en trainen je met de volgmotor alle vaardigheden, vandaar ook het hoge slaginspercentage van circa 90% met de AVB en AVD. Je leert zo goed mogelijk snel alle vaardigheden die van je op de motorexamens AVB en AVD worden verwacht. Voor dit spannendste gedeelte van de gehele rijopleiding geven we je dan ook de garantie dat je heel goed bent voorbereid!

De reguliere motorrijopleiding kan bij Motorrijbewijspoint Roosendaal plaats vinden op alle werkdagen van 08.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 - 16.00 uur. Op een aantal locaties is het ook mogelijk om op zondagochtend de motorrijlessen te volgen tegen een kleine meerprijs.

Alle extra’s die Motorrijbewijspoint Roosendaal biedt, zoals de online theoriecursus en de praktijk rijexamens AVB en AVD met een onbeperkte CBR examengarantie bij het volgen van een pakket, kunnen naar eigen voorkeur in overleg tussen jouw en de rijinstructeur worden ingepland. De kosten van een losse motorrijles van 50 minuten en 5 minuten evaluatie bedragen € 52,50. De kosten van de complete en uitgebreide online theoriecursus met vele oefenvragen bedragen € 69,50 en is gratis te ontvangen bij het nemen van onze lespakketten op maat.

Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest!